Sunday, June 27, 2021

İskenderun Klima Servisi



Senelerdir verdiği beyaz eşya servisi hizmeti olarak İskenderun Arçelik servisimiz en güvenli hizmetleri vermeye devam ediyor.

İskenderun vestel servisi olarak en kaliteli beyaz eşya onarım ve bakım hizmet vermektedir. Senelerdir edindiğimiz deneyim ve bilgi ile arızaların doğru düzgün tespiti için gerekli bütün uygulamaları özenli bir biçimde uygulamaktadır. Arızanın ne olduğuna ve ne yapılması gerektiğine anında çözüm üreten kadromuz her zaman bir telefon kadar uzakta olmaktadır. bundan dolayı her zaman servisimiz ile iletişime geçerek detaylı bilgiler alabilirsiniz. Servisimiz de her türlü beyaz eşya onarımı, bakımı ve tamiri yapılmaktadır. Servisimizin beyaz eşyalarından sizlere bahsetmek isteriz. Sırası ile;

Klima tamiri,
Elektrikli soba tamiri,
Elektrikli şofben tamiri,
Elektrikli çaydanlık tamiri,
Buzdolabı tamiri,
Çamaşır makinası tamiri,
Bulaşık makinası tamiri,

Beyaz eşya tamiri ve daha aklınıza gelmeyen bütün elektrikli ev aletlerinin tamiri, bakımı ve onarımı en kaliteli bir biçimde yapılmaktadır. Servisimiz ile iletişime geçerek ya da servisimizi ziyaret ederek bütün beyaz eşyalar ile ilgili bilgiler alabilirsiniz.

En Uygun Beyaz Eşya Servisi İskenderun
Servisimiz de diğer markaların ürünlerine de bakım, onarım ve tamir yapılmaktadır. İskenderun Vestel, İskenderun Bosch ve İskenderun Klima ürünlerinde hizmet verilmektedir. Servis fiyatlarımız ise ürünün arızasına göre farklılık göstermektedir. Her zaman servisimiz ile iletişime geçerek fiyat bilgisi alabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment