Friday, June 18, 2021

Esnaf Haberleri



Sitemizde esnafı ve esnaflarımızın iş yerleri ile ilgili tüm haberler esnaf son dakika haberler başlığı ile sizlerin beğenisine sunulmaktadır.
Esnaf son dakika haberler her yerde ve her dakika ulaşabileceğiniz şekilde sitemizde yayınlanmaktadır. Dilerseniz telefonunuz aracılığıyla yolda, iş yerinde kısacası mobil verinizin açık olduğu her yerde haberleri takip edebilirsiniz. Sitemiz mobil telefonlara da uyumlu olarak hizmetinize sunulmuş bulunmaktadır. Aynı zamanda sorularınızı ya da düşüncelerinizi forum kısmında belirterek diğer kullanıcılarla iletişim halinde kalabilirsiniz.

Esnaf Destek Kredisi
Esnaflarımıza verilecek olan kredilerle ilgili her türlü detaya sitemizden ulaşabilirsiniz. Sitemizde esnafa verilecek kredi oranına göre hesaplama yapabilir ve ne kadar ödeme yaparak ne kadar tutara sahip olacağınızın bilgisi de yer almaktadır. Esnaf destek paketleri de aynı şekilde sitemizde yer almakta ve sürekli olarak yeni haberlerle güncellenmektedir. En son ve en güncel esnaf haberleri sitemizde yer almaktadır. Sitemizde bu haberlerin yanında ekonomi, spor, canlı borsa haberleri, magazin ve daha aklınıza gelip gelebilecek her türlü konuda haber detaylarına yer verilmektedir. Dilerseniz bültene üye olarak da seçmiş olduğunuz konular hakkında bilgi alabilirsiniz. Şu şekilde ki ilginizi çeken konularda sitemizden bildirim alır ve onlar hakkında bilgi sahibi olurken diğer konularla ilgili bildirim almaz ve haber okumazsınız. Yani sitemiz tamamen sizin istekleriniz doğrultusunda sizin ihtiyacınıza uygun doğrultuda şekillenmektedir.

No comments:

Post a Comment