Wednesday, October 28, 2020

Tarım Haberlerini Kestirebilmek


Tarımsal gizli fiyat endeksi bu ay ne kadar? Tarım kredilerinden nasıl faydalanabilirim? gibi soruların cevaplarını ve tüm tarım haberlerini sitemizde bulabilirsiniz.

Çiftçiler olarak ülkemizdeki üretimin en yüksek yüzdelik payı oluşturduğunuzu biliyoruz. Bu sebeple çiftçilerimizin tarım ile ilgili tüm haberlere en kısa sürede ulaşmalarını sağlıyoruz. Bu ayki tarımsal gayri safi milli hasıla ne kadar? Olduğunu, yatırımcılara açılacak hazine arazilerini, çiftçilere olan tohum desteğini, tarımsal ihracat ile ilgili haberlere sitemizde tek tık ile kolayca ulaşabilirsiniz. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yapmış olduğu tüm açıklamaları ve tarımsal destekleri dilediğiniz zaman öğrenmenizi sağlayacak bir haber sitesi oluşturduk. Bu sayede sizlerde oturduğunuz yerden sitemize ulaşabilirsiniz.

Gıda ve Orman Haberleri
Tarım haberlerinin yanı sıra sitemizde Gıda Haberleri de bulabilirsiniz. Hayvancılık ile uğraşıyorsanız sitemizdeki kategoriler bölümünden hayvancılık kısmına girmeniz yeterli. Sitemiz üzerinden Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri takip edebilir, günlük covid-19 raporuna ulaşabilir ve borsayı takip edebilirsiniz. Tamamen sizin için sitemizi kolay bir ara yüz ile oluşturduk. ''Yeşili sev dünya nefes alsın'' sloganıyla ülkemizdeki ağaç severler için bir kategorilerimizden birini orman için ayırdık. Orman yangınları ile ilgili tüm haberleri, Orman Genel Müdürlüğü ile ilgili gelişmeleri, Mobilya kâğıt ve orman ürünleri ile ilgili son dakika haberlerini sitemizde bulabilirsiniz. Sizde sitemizdeki kategoriler bölümünden Orman seçeneğine tıklayarak orman haberlerine kolayca ulaşabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment