Friday, October 23, 2020

Pangolin Stone Hakkında


Pangoline Stone, Pangolin Yapı Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti tarafından kurulan bir kültür taşı üreticisidir. Biz sizlere en iyi kalitede doğal ve yapay taş, dekoratif taş, dekoratif tuğla ve taş duvar kaplama hizmeti sunmaktayız. 2.000.000 m2 kalker ve kireç taşı maden sahasıyla kendi agregasisini üreten öncü bir firmayız.

Neden Pangolin Stone?
Pangolin Stone, çeşitli benzersiz doğal taşların Türkiye'de ki tek öncülerinden biridir. Granit, mermer, kumtaşı, kireçtaşı, kayrak vb. taşlar, kuvarsit gibi yarı değerli yapay taşlar ile sizde yapılarınıza estetik katabilirsiniz. Dünya çapındaki değerli müşterilerimize teslim edilen bu doğal taşlar, benzersiz sert katı mineral maddelerden oluşmaktadır. Taşlarımız yapı İnşaatı, anıt Tasarımları, İmalat, İç mekanlar vb. gibi çeşitli sektörlerde kullanılmaktadır. Pangolin Stone, ulusal ve uluslararası düzeyde de önemli bir yer edinmiştir. Ayrıca Pangolin Stone tamamen çevreye duyarlı olarak üretimlerini gerçekleştirmektedir. Tüm fabrika ve ofislerde, metal, cam, ahşap, kağıt, plastik vb. atıklar
toplanır, tasnif edilir ve geri dönüşüm tesislerine gönderilir. Üretimden çıkan atık sular arıtılır ve yeniden kullanılır. Tutarlı çabalarımız, araştırmalarımız ve coşkulu ekip çalışmamız bizleri, hedefimiz olan halka hizmet etme amacımızda üst sıralara taşımaktadır. Hemen duvar yapınıza uygun kültür taşı veya taş kaplama ürünlerimizden birini seçerek gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz. Türkiye'nin her bir noktasına teslimat avantajları Pangolin Stone'da.

No comments:

Post a Comment