Monday, July 8, 2019

2019 Yaz Sezonu Avşa Feribot Seferleri


Avşa adasına farklı bölgelerden ulaşmak isteyenler için düzenlenen feribot seferleri ulaşımı aksamadan devam ettirme olanağı sağlamaktadır.
Konusunda sorun yaşamak istemeyenler için Avşa feribot seferleri hakkında site üzerinden yapılacak olan incelemeler dahilinde en güncel bilgilere ulaşım sağlanmaktadır. Ya da hafta sonu yolculuk etmek isteyenler için belirlenen günlere göre değişen feribot saatleri ulaşım sorunsuz şekilde devam ettirme olanağı sağlamaktadır. Marmara iskelesi, Erdek iskelesi, Avşa iskelesi, Çınarlı iskelesi, Saraylar iskelesi, Barbaros iskelesi, Bandırma limanı ya da Tekirdağ limanı üzerinden düzenlenen seferlere dahilinde özellikle yolcuların kesintisiz şekilde ulaşım olanağı elde etmesini sağlamaktadır. Hafta içi ya da hafta sonu adaya gitmek ya da adadan geri dönüş yapmak isteyenler için belirlenen saatler üzerinden seferleri düzenlenmektedir.

Avşa Adası Ek Seferleri
2019 yaz sezonu için hazırlanmış olan güncel bilgileri incelemek isteyenler site üzerinden yapılan işlemler doğrultusunda düzenlenecek olan seferler hakkında bilgi alabilirler. Hafta içi her gün aralıksız şekilde devam eden seferler gitmek isteyenler için adaya ulaşım aksamadan devam ettirilmektedir. Araçlarda yoğunluk olması durumunda düzenlenecek olan ek seferler sayesinde adaya ulaşım devam ettirilmektedir. Gitmeden önce güncel bilgi almak isteyenler 2019 yaz sezonu için hazırlanmış olan Avşa feribot seferleri hakkında site üzerinden bilgi alabilirler. Ulaşım için belirlemiş olduğunuz iskeleye göre değişen saatler üzerinden tercih yapabilirsiniz. 

No comments:

Post a Comment