Monday, May 10, 2021

Hidrolik Rampa Fiyatları


Soğuk oda kapısı soğutma işlemi yapılan her soğuk oda türünde kullanılan işlevsel ve tercihe bağlı olarak otomatik olan kapılara verilen isimdir. Soğutma yapılan odalarda oda ısısının etkilenmemesi için belirli kriterleri sağlayacak kapıların bulunması gerekmektedir. Soğuk oda kapısı da tam bu işlevi yerine getirerek hem ısı ve ses yalıtımı sağlar hem de giriş çıkışlarda oda içerisindeki ısıyı korur. Genel olarak soğuk oda kapısı kalınlıkları 60 mm, 80 mm, 100 mm, 120 mm. 150 mm, olarak kapı seçimine ve kullanım alanına göre belirlenir ve değişkenlik gösterir. Yüzey malzemesi olarak PVC kaplı galvaniz sac, paslanmaz sac ve polyester boyalı galvaniz sac kullanılmaktadır. Soğuk oda kapısı soğuk odaların, sürekli dış ortamlarla temas ettiğinden dolayı içerideki havanın dışarı çıkması veya dışarıdaki havanın içeriye girmesi koruma sağladığınız alanlardaki ürünlerde bozulmalara sebebiyet verebilir. Bu nedenle sürgülü soğuk hava deposu kapısı şoklama depolarındaki dış alanla temasın kısa olmasını sağlayarak şoklama ile korunan ürünlere zarar gelmemesini sağlamaktadır.

Kapıların kasası isteğe bağlı olarak özel alüminyum profilden veya kanat detayında kullanılan panel ile aynı biçimde üretilebilmektedir. Özellikle soğuk hava depolarından sık zamanda dışarıya ürün çıkarılması durumlarında sürgülü kapıların avantajları diğerlerine göre daha fazladır.

Soğuk oda kapısı fiyatları türlere göre değişmektedir. Genel olarak kullanım amacına ve kullanım alanına yönelik doğru yönde olan soğuk oda kapısı tercihleriniz, fiyatlandırma değişikliklerinde önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle öncelikle kullanım alan ve genel işlevsel amacınızı belirlemeli, bu amaçlar için hangi tür ve hangi üretim çeşitli soğuk oda kapısının uygun olduğunu anlamalı daha sonra soğuk oda kapısı fiyatları hakkında bilgi edinmelisiniz. Soğuk hava kapısı sistemleri sürekli olarak dış ortamla temas halinde olduğundan dolayı, oda içerisinde meydana gelebilecek terleme ve ısı kayıplarını önlemek amacıyla kullanılır. Özellikle gıda türü ürünlerin korunmasını sağlamak amacıyla kullanılan soğuk oda kapıları hem hijyen hem de yeterli ısı koruma açısından oldukça önemli bir yere sahiptir. Kapılar Güvenlik kurallarına ve sağlık bakanlığı yönergelerine uygun olarak üretilmektedir.

No comments:

Post a Comment