Monday, June 1, 2020

Deniz, Güneş, Tekne Tatili


Taşucu, çok özel bir coğrafyadır. Özeldir çünkü gelen görmek, gören kalmak ister. Hepsini gezebilmek ve Taşucua özel program yapabilmek için Caretta Yatçılık modern ve lüks kiralık yat ve tekneleriyle sizleri bekliyor.

Taşucu gelen herkesin görmek istediği bir yer olduğu için, başlıca tur yolları ve plajları tatil günlerinde oldukça yoğun olmaktadır. Bu yoğunluğa takılmadan Taşucu'nun tadını çıkartmak için planlanmış olan randevu yerinde, tekne ile buluştuktan sonra yola çıkmanız ile başlayan Taşucu özel turunuz, Taşucu'nun bakir koylarında denize girmenize, kalabalıktan uzak özel çıkış noktalarını kullanarak adaya çıkmanıza Taşucu'nda gönlünüzce gezmenize olanak sağlayacaktır.

Taşucu tekne turları tekne hizmetinden faydalandığınız takdirde kaptanınız sizlere adada rehberlik yapacak ve görmek istemeniz durumunda adanın tarihi yerleri hakkında tur rotaları çizecek ve bu noktalar hakkında bilgi verecektir. Personelimiz unutulmayacak bir gün geçirmeniz, memnuniyetiniz ve güvenliğiniz için daima yanınızda olacaktır. Tur esnasında gününüzü değerlendirme tasarrufu tamamen size aittir. İsterseniz tek bir noktada denize girer buradan ayrılmaz veya Taşucu'na çıkmaz veya bazı Taşucu'nun bazı yerlerini görmek istemeyebilirsiniz, tur size özel olarak planlanır ve bu şekilde uygulanır.

Yat kiralama hizmeti alarak Taşucu Turu yapmak isterseniz. Bizi aramanız yeterli olacaktır. Arkadaşlarımız size gerekli bilgilendirmeyi yapacak ve turunuzu planlayacaklar. Size de tatilinizin keyfini çıkarmak kalıyor.

No comments:

Post a Comment