Tuesday, November 12, 2019

Panel Çit Fiyat Seçenekleri


Güvenlik amaçlı olarak kullanılan jiletli panel çitler özellikle site veya özel alanlarda güvenliğini sağlamak amacı ile tercih edilmektedir. Uygulama yapılacak olan alan için yeterli boyuttaki siparişleri jiletli Antalya çit fiyatları firmamız tarafından belirlenmiş olan uygun fiyat seçenekleri ile sizlere sunulmaktadır. Kaliteli malzemelerle yapılan üretim sayesinde doğal hava koşullarına uzun süre dayanıklı olan çit seçeneklerini uygun fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.

Spor Saha Yapımı
Futbol, basketbol, voleybol ve halı saha yapım aşamasında ihtiyaç duyduğunuz tel örgü veya diğer malzeme seçenekleri için firmamız sizlere kaliteli seçeneklerle hizmet sunmaktadır. Belirlemiş olduğumuz spor saha yapımı fiyatları konusunda sitemiz üzerinden detaylı olarak bilgi alabilir veya firmamız ile iletişime geçerek bu şekilde daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. Uygulamanın yapılacağı alana göre üretimi yapılacak olan malzeme seçenekleri belirlenen birim fiyatlar üzerinden hesaplama yapılarak sizlere sunulmaktadır.

Çim Çit Uygulaması
Çim şeklinde hazırlanmış olan çitler bahçe, restoran, cafe, park gibi alanlarda etrafının çevrilmesi için tercih edilmektedir. Özellikle yeşil bir örtü ile etrafın daha hoş görünmesini isteyenlerin tercihi olmaktadır. Belirlenen çim çit fiyatları üzerinden istediğiniz boyutta alımı yaparak bu şekilde istediğiniz alanları daha kullanışlı hale getirebilirsiniz. Fabrika teslim olarak sunmuş olduğumuz hizmetler nedeni ile talep etmiş olduğunuz siparişlerinizde gerek duymanız halinde montaj hizmetlerimizden de yararlanmak için taleplerinizi iletebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment